YRITYKSEMME

Kun nykyinen Etelä-Pohjanmaan Elinkeinotalo valmistui 1987, sen lähellä ei vielä ollut mitään lounaspalveluita. Niinpä taloon suunniteltiin ravintola sekä työmaaruokalaksi että pitopalveluksi, jonka sai tarjousten perusteella hoitaakseen Etelä-Pohjanmaan maa- ja kotitalousnaisten piirikeskus. Trahteeri-nimi tulee tarjoilua tarkoittavasta eteläpohjalaisesta murresanasta.

Ravintolassamme vierailevien lounasruokailijoiden lisäksi Trahteeri houkuttelee myös ulkopuolisia juhlien järjestäjiä. Talossa vietetäänkin runsaasti erilaisia perhejuhlia.

Ravintola Trahteerin takana on M-Trahteeri Oy, jonka omistaa ProAgria Etelä-Pohjanmaa, maatalouden ja maaseudun         neuvontajärjestö.

Lähteenä Kaisa Viitalan teos Askeleen edellä 150 vuotta, jonka julkaisi Etelä-Pohjanmaan maanviljelysseuran säätiö vuonna 2013.

ARVOT

Trahteerissa tarjoamme ja tuomme esille suomalaista ja paikallista ruokaa, jonka tiet ja taustat tunnemme. Arvostamme puhdasta maaseutua, sen tuotteita ja tuottajia. Käytämme sekä suurten että pienten pohjalaisten tuottajien ja ruoanjalostusyritysten tuotteita ruuanvalmistuksessa. Kysy ruoasta lisää Trahteerin naisilta!

ELINKEINOTALON SYDÄN

Trahteeri-ravintolamme yhdistää Elinkeinotalolla toimivia eri toimistojen työntekijöitä. Yhteisen aterioinnin lisäksi Trahteerilla on aktiivinen rooli talon yhteisten tapahtumien tapahtumapaikkana ja järjestäjänä.

M-Trahteeri Oy

Huhtalantie 2, 60220 Seinäjoki

043-824 8510

info@ravintolatrahteeri.fi

ravintola_trahteeri

Aukioloajat

Arkisin 8.30 - 14.30

Lounas 10.30 - 13.00