PARI SANAA TRAHTEERISTA

MEILLÄ ON PITKÄT PERINTEET JA MODERNI OTE

Puhdas kotimainen ruoka on Trahteerin sydämen asia!

Trahteerissa tarjoamme ja tuomme esille suomalaista ja paikallista ruokaa, jonka tiet ja taustat tunnemme. Arvostamme puhdasta maaseutua, sen tuotteita ja tuottajia. Käytämme sekä suurten että pienten pohjalaisten tuottajien ja ruoanjalostusyritysten tuotteita ruuanvalmistuksessa. Kysy ruoasta lisää Trahteerista!


Trahteeri-ravintolamme toimii Etelä-Pohjanmaan Elinkeinotalolla. Yhdistämme toimivia  toimistojen työntekijöitä. Yhteisen aterioinnin lisäksi Trahteerilla on aktiivinen rooli talon yhteisten tapahtumien tapahtumapaikkana.


Pitkät juuret

Juuremme vievät vuoteen 1987, kun Etelä-Pohjanmaan Elinkeinotalo valmistui. Talon rakennusvaiheessa rakennukseen oli suunniteltu ravintolatilat, joissa olemme toimineet Elinkeinotalon alusta saakka. Ravintola Trahteerin takana on M-Trahteeri Oy, jonka omistaa ProAgria Etelä-Pohjanmaa, maatalouden ja maaseudun neuvontajärjestö. ProAgria Etelä-Pohjanmaan sisällä toimivat myös Etelä-Pohjanmaan maa- ja kotitalousnaiset, jotka vuonna 1987 pistivät toimintamme pystyyn. Tiesitkö muuten, että Trahteeri-nimi tulee tarjoilua tarkoittavasta eteläpohjalaisesta murresanasta.

Tervetuloa meille asiakkaaksi!

Huipulla Trahteeri 

Huhtalantie 2, 60220 Seinäjoki

043-824 8510

ravintolahuipulla@gmail.com

ravintola_trahteeri

Aukioloajat

Arkisin 8.30 - 14.30

Lounas 10.30 - 13.00