KAHVILA

Ostaessasi Trahteerista kupillisen kuumaa voit santsata sitä mielin määrin samaan hintaan. Kahvilamme on auki arkisin kello 8.30 - 14.30. Trahteerissa on kuumien juomien (kahvi, haudutettu tee, pussitee, kaakao) ohella tarjolla sekä suolaista että makeaa leivonnaista. Kevyen ja raikkaan välipalan voi koostaa rahkabaarin antimista. Tilauksesta valmistuvat myös herkulliset täytekakut, kondiittorin ammattitaidolla.

AAMIAINEN

Kello 8.30 alkaen Trahteerin tarjonnasta voit koota aamiaisen, jossa voi olla vaikkapa kahvia, sämpylää, hedelmää ja  jogurttia. Hyvillä aamueväillä jaksat paiskia töitä lounaaseen saakka.

RAHKABAARI

Ravintolamme yhtenä erikoisuutena on laajan valikoiman rahkabaari. Voit koota annoksesi erilaisista lisukkeista, joihin kuuluvat muun muassa itsetehty granola sekä kotimaiset marjat. Rahkabaarin annokset toistaiseksi kassalta koronan aiheuttamien muutosten vuoksi.

KENTTÄTYÖLÄISEN EVÄÄT

Moni Trahteerin asiakkaista tekee työtään metsissä tai pelloilla. Ennen kenttäkäyntiä Trahteerin vitriinistä voit kerätä eväspaketin mukaan reissuun. Keittiömme henkilökunnalta voi pyytää kääreet eväiden kuljettamiseksi.

PULLANTAI

Perjantai on nyt Pullantai! Perjantaisin klo 12 voit noutaa pussillisen lämpimäisiä. Nauti heti tai yllätä kotiväki mukavasti!

KAHVILIPUT

Kahvilippuja on näppärä käyttää, kun kahvittelee usein Trahteerissa. Kahvilipulla saa kuuman juoman; kahvin, teen, tai kaakaon tai kaikkea näistä, jos vain jaksaa juoda yhdeltä istumalta. Kuppi kuumaa maksaa yksittäin ostettuna 2,00 €. Kahvilippuja voit ostaa Trahteerin kassalta.

  • 10 kpl + 1 kpl = 20 €
  • 30 kpl + 10 kpl = 60 €

Juhliin on mahdollista tilata toiveensa mukaisia kakkuja, jotka tehdään paikan päällä.

Joulun aikaan tarjolla on perinteisiä suomalaisia jouluherkkuja.

Ravintolapäällikkö ja kondiittorin koulutuksen saanut Tanja Pajula leipoo itse suussasulavat kahvipullat ja täytekakut.

M-Trahteeri Oy

Huhtalantie 2, 60220 Seinäjoki

043-824 8510

info@ravintolatrahteeri.fi

ravintola_trahteeri

Aukioloajat

Arkisin 8.30 - 14.30

Lounas 10.30 - 13.00