KUN ON JUHLAN AIKA

YRITYSJUHLAT, PERHEJUHLAT

Suunnitelleen yhdessä juhlat!

Juhlien tunnelma on monen tekijän summa! Trahteerissa onnistuneet juhlat takaavat toimivat ja muuntautumiskykyiset tilat, maukas ja laadukas ruoka sekä arkkitehtonisesti mielenkiintoinen rakennus. Tilamme antavat hienot puitteet perhe- ja yritysjuhlillenne. Trahteeraamme ammattitaidolla niin häät, hautajaiset, syntymäpäivät, pikkujoulut tai yritysten juhlat asiakkaan toiveiden mukaisesti. Meiltä saatte maukkaat juhlat!

Jokainen juhla saa olla juhlijansa näköinen. Halutessanne voimme aloittaa juhlasuunnittelun yhdessä aina servettien väristä alkaen jälkiruokien koristeisiin saakka. Jos kuitenkin haluat täyden avaimet käteen paketin juhlillesi, sekin onnistuu.

Ole yhteyksissä, ja aloitetaan juhlien suunnittelu! Soita p.043 8248 510 tai laita meiliä ravintolahuipulla@gmail.com

Onko teillä isot juhlat vai pienet lähipiirin bileet? Tiloja on tarjolla monenlaisiin tarpeisiin. Kesällä juhlat voivat myös levittäytyä rakennuksen pihamaalle. Rakennuksen ravintolasali ja seminaarisali ovat yhdistettävissä yhdeksi isoksi tilaksi. Lisäksi Trahteerin ravintolasalin välittömässä yhteydessä ovat kabinetit voidaan liittää juhlatilaan mukaan. Maksimissaan tiloihin mahtuu 140 henkilöä. Sisääntulo tiloihin on Elinkeinotalon aulan läpi ja talvipuutarhan ohi, jotka molemmat ovat tarvittaessa myös vieraiden käytettävissä. Liikkuminen Elinkeinotalossa on esteetöntä. Halutessanne kesäjuhlissa voimme ohjata vieraat sisälle takapihan puutarha-alueen kautta.

Vuokrattavat tilat
  • Seminaarisali 60 hengelle
  • Iso kokoustila 100 tai 120 hengelle, tilaisuuden luonteesta riippuen
  • Kabinetti Eero 14 hengelle
  • Kabinetti Pentti 16 hengelle

Meillä tehdään juhlia kepeällä ja rennolla otteella. Tervetuloa juhlimaan!

Huipulla Trahteeri

Huhtalantie 2, 60220 Seinäjoki

043 - 8248510

ravintolahuipulla@gmail.com

ravintola_trahteeri

Aukioloajat

Arkisin 8.30 - 14.30

Lounas 10.30 - 13.00